Gazetari kontraverz Sashe Ivanovski, i njohur si Sashe Politiko, e ka përcjellur sot ish-drejtorin e DSK-së, Sasho Mijallkov, në PSP, ku ka dhënë dëshminë e tij për lëndën ”Tortura”, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Me ketë rast, Politiko i është drejtuar Mijallkovit me pyetjen: Shef, a keni arritur në një miliard euro?

Megjithatë, Mijallkov nuk i është përgjigjur gjë, ashtu siç nuk është përgjigjur edhe në pyetjet e gazetarëve tjerë. Përndryshe, Gjykata nuk ka pranuar që të ndërmerren masa kujdesi ndaj Mijallkovit dhe disa të tjerëve.

 

 

 

http://https://www.youtube.com/watch?v=ChlDLxyvxGQ