Kryetari i LSDM-së, nga Probishtipi ka akuzuar Zoran Zaevin, se ai është i vetmi politikan në Evropë i cili luan me ndjenjat e të varfërve dhe të papunësuarëve, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 

“Zaevi është i vetmi në Evropë, i cili gënjen se do t’i zmadhojë rrogat në sektoret private. Në vitin 2006 kur erdhën në qeveri, paga mesatare ishte 11,500 denarë. Ndërsa me ardhjen tonë paga mesatare është rritur deri 23,000 denarë, dhe as nuk premtuam se do ta rrisim as se do të përzihemi në sektorin privat”, ka thënë mes tjerash Gruevski.

Sipas tij, LSDM-ja është parti e cila me mashtrimin e popullit mundohet të vijë në pushtet./Telegrafi/