Shkruan: Qenan Aliu

MAQEDONIA KOLABOJ POLITIKISHT DHE JURIDIKISHT !

 

Maqedonia kolaboj politikisht, juridikisht, institucionalisht dhe ndërkombëtarisht.

Nikolla Gruevski dhe tërë establishmenti politik maqedon dhe shqiptarë të qeverisë, DUHET TË PËGJIGJEN NDËRKOMBËTARISHT !

Këta Maqedoninë e shëndruan në hajat Dubai për veten dhe dinastitë e tyre familjare,ndërsa qytetarët e këtij vendi i varfëruan në greminë të urisë.

Këta vendin e shëndruan në arenë të protestave dhe kontraprotestave, të padive dhe kontra padive,të koncerteve dhe kontra koncerteve, të përmendoreve dhe kontra përmendoreve, këta vendin e shëndruan në skena për protesta dhe kontra protesta në rrethrotullime dhe para institucioneve. E gjithë kjo për të shpëtuar lëkurën e nxirë nga zullumi i tyre.

Kjo kast politike me strategji të hartuar, për të shpëtuar nga përgjegjësia për hajninë maramendëse të shkaktuar,do ta konfrontojnë popullin e këtij vendi.

Gjykata kushtetuese sot ka ta ngjarë ta rënojë sistemin, kush e kupton e kupton .

Por çfarë do që të ndodh kjo kastë do të ndjeket ndërkombëtarisht, padinë do ta bëjnë qytetarët.

Hajdutë, si do që të organizohet ky teritor, ju plaçkën detyrimisht do ta ktheni.