Në mbledhjen e Kryesisë së Kuvendit është hedhur gaz lotësjellës nga përfaqësuesit e opozitës. Aida Dërguti, nënkryetare e Parlamentit të Kosovës ka pranuar se ajo e ka hedhur gazin lotsjellës.

Sipas saj, hedhja e gazit lotsjellës nuk është dhunë, por dhunë është ajo çfarë i ka ndodhur deputetes Haxhiu që ka mundur të përfundojë më fatalitet. 
Përderisa përfaqësuesit opozitarë kanë dalë nga mbledhja, brenda është Kryetari Veseli dhe pozita. 

gazopozita