Ai quhet Ashrita Furman dhe vjen nga Londra, ku e kishte thyer rekordin me vezë.

Ai prej 68 vezë vetëm një e theu duke i kthyer ato, për më shumë ai edhe e kishte thyer rekordin e mëparshëm, për më shumë shikojeni edhe ju.