blero-o

Këngëtari Blero Muharremi kohën e fundit përflitet më shumë për jetën private se sa për ndonjë projekt të ri muzikor.

Edhe pse Blero po sjellë për fansat e tij këngë të mira, vëmendja e medias është te jeta e tij private.

Në një foto që ai ka publikuar sot në rrjetin social “Instagram”, shkruan se “mbeta në Itali”.

Blero si duket ka pas ndonjë punë në ndonjë vend tjetër por që atij nuk i ka ardhë aeroplani dhe ka mbet atje.

blero_1477936299-9957118