Në seancën e sotme të Këshillit të Komunës së Strumicës u është drejtuar lideri i LSDM-së dhe kryetari aktual i komunës, Zoran Zaevi.

Para këshilltarëve, ai tha se për shkak të largimit në një funksion tjetër, emëron pasardhësin e tij nga radhët e këshilltarëve, mandati i të cilit do të zgjasë deri në zgjedhjet e ardhshme lokale që pritet të jenë në fillim të muajit maj të vitit të ardhshëm.

Për zëvendës është emëruar këshilltari Kosta Kostadinov, kryetari i klubit lokal të LSDM-së në Strumicë.