Ndonjëherë mund të mendosh se pas një ushqimi të rëndë, zgjidhja më e mirë është kafja. Por u ndodh zakonisht të gjithëve edhe para se të nisin ditën. Ka një ritual që mbetet i njëjtë pas darkës – një kafe.

Shumica nga ne harrojnë se ka diçka që nuk duhet ta bëjnë asnjëherë sa herë porositin kafe në një bar apo edhe restorant.

Të gjithë ata që janë mësuar të pinë kafe me qumësht, këshillohet që të mos e kërkojnë kështu kafen në bar apo restorant. Gjëja më e mirë që duhet të bëni është ta porositni qumështin më vete dhe të hidhni në kafe sa të doni. Kjo, sipas ekspertëve, shmang kalimin e baktereve nga njëri aparat në tjetrin, por gjithashtu siguron edhe cilësinë e duhur të kafes, pa u përzier me qumësht. Zakonisht kafen kërkojeni të thjeshtë dhe, nëse e doni me qumësht, shtojani atë më vonë.