Ditë më parë është raportuar se këngëtarja Violeta Kukaj ka lënë muzikë për shkak se i është përkushtuar fesë islame dhe është mbuluar.
Por më vonë rezultoj se kjo nuk është e vërtetë.

Burime të “Bota sot” tregojnë se pas disa kontrollave mjekësore, mjeku ia ka ndaluar këndimin. Violeta ka probleme me tela të zërit dhe kjo ia pamundëson të vazhdoj këndimin.