Tetova ka fatin e mirë që ka KF Shkëndijën si ekip me emër në vend, klub i cili vazhdon me suksese edhe me gjeneratat e grupmoshave më të reja, përcjell Nistori.

Edhe këtë vit, ekipi me grupmoshën e gjeneratës 2014 të apasionuar pas futbollit nën udhëheqjen e trajnerit Bashkim Arifi në garat e realizuara në bashkëpunim me Federatën e Futbollit të Maqedonisë kanë korrur suksese. Keta vogëlush arritën të jenë kampion në rajonin e Pollogut, ndërsa në rangun republikan në vendin e 8 nga 150 ekipe pjesëmarrëse nga i gjithë vendi. Urojmë që këto fëmijë nuk do të ndalen këto por do të jenë krenaria e qytetit.

KF Shkëndija ka si qëllim ngritjen e shpirtit sportiv te fëmijët dhe te të rinjtë, me qëllim për të përforcuar zhvillimin e tyre menatal nën prizmin e punës ekipore, bashkëpunimit dhe motivimin për arritje të rezultateve të larta.