Kim, mbulohet në “ar” për Shën Valentin (FOTO)

Kim Kardashian është mbuluar me pluhur ari derisa ka modeluar me të brendshmet e saj “SKIMS” për Ditën e Shën Valentinit

Kim Kardashian ka shpërdarë dy imazhe të reja me të brendshme SKIMS në faqen e Instagramit duke treguar risinë e saj nga vija e re e saj e modës.

Ylli i TV-së, ka lansuar një linjë të veçantë dhe speciale për këtë festë, e cila do të promovohet nesër, pra të premten.

“Lansuam linjën eksklusive SKIM nga koleksionin i ri Shën Valentin. Një edicion i kufizuar me pesë linja të veçanta për dashurin të stilizuara me Quarts, me forma përfekte dhe pluhur rozë krijuar ekskluzivisht për ditën e Shën Valentinit”, thuhet në legjendën e kësaj fotografie.