Berat Buzhala kujdes me bacin se nuk fitohen lekët duke i ofendu tjerët!
Me pas ba vaki me i mar familjen time në foto dhe me u tallë pasha Allahun nuk ta kisha falë dhe as policia me të pas rujt non stop kot ish kan! Po edhe krejt pleçnart me pas ndërmjetsu sun ta kisha fal!
Berat mos u mundo me fitu të ardhurat e familjes tane duke i sha e ofenduar tjerët se me bacin ka njerëz që jeta i ka lodh me probleme të shumta e kan problem edhe për kafshatë, e kur ta ofendosh pa nevoj dhe rand ju terohen sytë e te hakmiret keq dhe pastaj smun i kthen gjërat në normalen e jetës qeë e ke.

A po i haron traditat shqiptare kur ta ofendosh në nder nami bahet?!

Ja një foto me nikab në mes Parizit një bur me 3 gra Hebreje!

Ofendoi në guxofsh

Me bacin familjaret tua vazhdo ti cullakojsh e ne do Të vazhdojm me mbrojt nderin e grave bijav motrav dhe nanave tona!

XHEZAIR SHAQIRI – Komandant HOXHA