Xhezair Shaqiri i njohur si komandant Hoxha ka kritikuar liderët e partive më të vogla politike që dje nuk morën pjesën në protestën “NDAL”  në Shkup.

“Si duket disa lider shqiptar hala poju pelqen vllaznim-bashkimi pa e bashkuar flamurin ton kombëtar me te shkaut nuk po i zen as gjumi apo janë frikacak e nuk kanë guxim me protestu shqip pa pobratimin Zaev. Na lodhin me fjalorët e tyre patriotiko-intelektual shqiptar . A qadrat I kan tek pobratimat bëjnë apele dhe selfije për unitet te opozitës, kurse ne anën tjetër me Zaevin brena natës janë bashkuar. Protestat duhet te vazhdojnë pa pobratimat dhe vetëm me Shqiptaret deri sa populli ta kupton kush është për Shqiptaret e kush për pobratimat”, ka shkruar Shaqiri.