O bijt e shkines, mos mendoni se kena vdekur!
O biri i sllavo-cetnikit, mos mendoni qe shqiptaret jane si Ali Ahmetit, si dhe ministrat, deputetet e funksionaret te kesaj partie. Ketyre me ju vendos krokodilla nen tavolinat e zyrave, po edhe dilldoja 30cm te gjate ne mes te karikes se pushtetit, keto nuk do lene kariken!
O ju te pushtetit te bandave: Mos, mos u kruani me Shqiptaret! Mos mendoni se me varferimin sistematik, me dhunat, vrasjet dhe krizat qe vet i prodhoni, me burgosjet e njerzve te pafajshem, se shqiptaret do te derzohen para padrejtesive te bera nga ky shtet totalitar, perkundrazi! Nuk jena derzu dhe kurre nuk do te derzohemi!

Perfundimisht, mos luani me te ardhmen tone…mos u prekni aty se durimi ka kufi! MN

KOMANDANT SHKUPI MIRSAD NEZIRI