Kombëtarja në humor, pozon me stuardesat dhe tremb Spanjën

Kombëtarja e Shqipërisë duket në humor të mirë pas ndeshjes së fituar me Lihtenshtejnin në fushën e këtij të fundit. Të paktën këtë tregon edhe kjo foto, ku çunat duken çakërqejf. Ku në vend të pozës zyrtare kanë zgjedhur një foto të përbashkët me stjuardesat simpatike te Albawings. Kombetarja ka vepruar njesoj si Partizani gjate udhetimit te tij ne Salzburg. Futbollistet duken me te preokupuar te dalin mire ne foto me stjuardesat e bukura se sa te shqetesuar per ndeshjen decizive me Spanjen. Nje foto kjo që duhet të bëjë të mendojë edhe Spanjën, e cila si rrallëherë do të vijë këtë radhë në Shqipëri për ti marrë vendin e parë.