Nuk do ta besoni se çka po del nga uji i pijshëm në Tearcë të Tetovës.
 
Lexuesi i cili ka dërguar videon në adresë të portalit TetovaSot, thotë se sot ai ka zbuluar këtë gjallesë në ujin e pijshëm në Tearcë.
 
Lexuesi kërkon që urgjentisht komuna e Tearcës të merr masa dhe të zbardh rastin në fjal, pasi shëndeti i banorëve është në rrezik nga uji i ndotur dhe që i cili pihet nga banorët e kësaj zone./TetovaSot/
 
https://youtu.be/aAi51f0106Y