Gjykata në Kriva Pallankë ka gjykuar N.S  me tremuj burg  për vjedhjen e tetë kavanoza me ajvarit shtëpie , ëmbëlsir, si dhe tre shishe me lëng.

Dënimi është pezulluar, që do të thotë se në periudhën e ardhshme, nëse personi  kryen punën e njëjtë ose të ngjashme, ju duhet ta mbaj dënimin. Përndryshe, sipas gjykatës në Kriva Pallankë, njeriu është dënuar për veprën penale të “vjedhjes së rëndë”.