Dramë e vërtetë ndodhi mbrëmë në Kumanovë,kur në orën 2 të mëngjesit zjarrfiksët intervenuan në vendin e ngjarjes në restorantin i cili gjenden n5 bulevardin ,,Serava,, në rrugë Brigada e tretë maqedonase.Zjarri është raportuar në 1 orë dhe 52 minuta pas mesnate dhe ishte i lokalizuar plotësisht në 3 orë dhe 25 minuta.

Intervenimi ëshë bërë  me dy kamionë zjarrfiksësh dhe 6 zjarrfikës.Zjarri ka shkaktuar dëme të mëdha në gjithë inventarin e objektit,përveç këtij objekti, dëme zjarri kanë apartamente të vendosura mbi kafene,  dritare të dëmtuara dhe pjesë të nxira në apartamente.