Është një pyetje e zakonshme që na përcjellë shpesh të gjithëve. Si është e mundur që çorapet humbin dhe shpesh përfundojmë me vetëm një prej tyre?

Në vend se të përpiqemi që të gjejmë një përgjigje për këtë, ne do të ju japim disa ide se çfarë mund të krijoni ose si mund ta përdorni çorapen e mbetur në mënyrë kreative dhe praktike, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë keni disa shembuj: