Miq të dashur,

A e dëgjuat se çfarë donë të thotë njeriu i duhur në vendin e duhur. Prokuroria Speciale pa dyshim sipas dy konferencave për shtyp mund të konkludohet se punon pa ndërprerë dhe në mënyrë profesionale.

Njëra nga ky tim është edhe zonja Fatime Fetai, ajo nuk është patriote AJO ËSHTË PROFESIONISTE e vërtetë në zanatin e sajë.

Fatimja në kuadër të PS foli edhe shqip, kjo madje pohoi se në të ardhmen do të flasë në detaje në gjuhën shqipe dhe në gjuhë të tjera sepse kuptohet qytetarët e këtijë vendi duhet dhe kanë të drejtë edhe në gjuhën e tyre ta dinë dhe të dëgjojnë për të vërtetën.

Pra Fatimja guxoi dhe foli së pari pak, por foli edhe në SHQIP ,diçka të tillë ky pushtet nuk ia mundësoi nënkryetarit të parlamentit në këtë cilësi.

Pra Fatime Fetai, nuk shiti patriotizëm por ajo zbatoi profesionalizëm.

E ndërsa Musa Xhaferi dhe Fatmir Besimi le të vazhdojnë me ,,INTEGRIMET,,

 

Qenan Aliu