12932636_541432366039096_1601006527678074013_nSa e çuditshme është jeta dikur ky ia shpërndau dosjen kriminele dhe shpalli spiun të UDB-së Ali Ahmetit e tash ky i njejti del dhe mbron tezat e Aliut
Ndërsa Aliu dikur kërkonte njerëz që tia mbyll gojën Valonit ta qetësojn dhe ta bëjnë të ndëgjueshëm!!!

A thua cili ishte çmimi a thua sa shokë i tradhëtoi Valoni ?
Apo ndoshta u ul ne prehërin e Aliut që ta mbron nga dajaku që e perjetonte çdo ditë nga militantët e Menduh Thaçit!?
Nuk e di si e ftojn në emisione këtë njeri të shitur!!!
Un nuk i kisha dhanë kënaqësi këtij që të ulet në te njejtën tavolin me mua!!!

 

Ka komentuar në profilin e tijë në facebook Lulzim Aliti .