Rastit të Ermira Memetit, ku ditë më parë i’u thyen xhamat e veturës, i është kushtuar hapësirë televizive në emisionin 360 Alsat M, ku ajo ka folur rreth incidentit dhe shantazheve që i bëhen.

BDI për fat të keq ka humbur moralisht këto zgjedhje. Duhet dikush të jep përgjegjësi. Memeti poashtu ka theksuar se demolimi i veturës së saj është mesazhi politik që e mori ajo.

‘Nuk kam dyshim se kjo çfarë ka ndodhur është një mesazh politik për mua’, thekson Memeti. /Telegrafi/