Mercedes Benz ka treguar se tani është duke pranuar porosi për Mercedes E-Class All-Terrain, që është një veturë në mes të modeleve astate dhe SUV.

Mercedes E-Class All-Terrain vjen me motorin E220, ndërsa ka të gjitha rrotat aktive 4MATIC dhe shpejtësitë automatike.

Motori E 220 d 4MATIC i cili prodhon 194 kuaj fuqi, ka katër cilindra dhe është me naftë, nëntë shpejtësi automatike 9G-Tronic.

Ndërsa emrin All-Terrain vjen pasi është veturë e dizajnuar për të gjitha terrenet, si për rrugë normale ashtu edhe për terrene të vështira.

Çmimi i Mercedes Menz E-Class All-Terrain fillon nga 58 mijë euro.