Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, gjatë vizitës së sotme në komunën e Bërvenicës, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarit lidhur me informacionin e përmendur në USB dhe zarfin me dokumente që iu janë dhënë Xhaferit dhe Ahmetit, ka theksuar se Xhaferi dhe Ahmeti duhet ta thonë të vërtetën. për përmbajtjen e USB-së dhe zarfin që iu dha.

“Pra, këtu do të pyesni Talat Xhaferin dhe Ali Ahmetin për përmbajtjen e asaj USB-je, atë zarf dhe çfarë dokumenti ishte në atë zarf dhe unë do t’i ndjek me kujdes deklaratat e tyre dhe do të ndjek me kujdes nëse do të thonë të vërtetën. “Ja, le të thonë të vërtetën, sepse ju kanë marrë dy nga tre dokumentet”, theksoi Mickoski.