Ministri i ekologjisë Bashkim Ameti i cili shkurtoi buxhetin për viset shqiptare , dhe i cili ende  me pafuqinë e tij për të mbyllur Jogohromin vazhdon ti helmojë qytetatarët, pas takimit të liderëve dhe caktimit të datës së zgjedhjeve, në faqen e tij zyrtare ka lëshuar një status në të cilin i’u drejtohet opozitës duke ju thënë se më 11 dhjetor do përballen për të parë se kush ka përkrahjen më të madhe në popullatë.

Ju presim në mejdan, #MeKomandantin, kështu shkruan ministri aktual i ekologjisë Bashkim Ameti derisa në foto ka vendosur liderin e partisë, z. Ali Ahmeti.

bashkim