Ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari ka qenë i ftuar në iftar nga bashkëpartiakët e tij në shenjë respekti për muajn e madhërishëm të Ramazanit, njofton Zhurnal.mk.Në iftarin e shtruar përpos ministrit Taravari të pranishëm ishin edhe anëtar të kryesisë qëndrore si dhe disa aktivistë tjerë partiak.