Ish drejtori i Byrosë Publike dhe ish ministri i Punëve të Brendshme, Mitko Çavkov, dje është pranuar në Klinikën e Kardiologjisë ku mjekët kanë konstatuar se ka përjetuar infarkt, konfirmojnë nga Ministria e Shëndetësisë për Portalb.mk.

Ai është sjell nga Spitali i Strumicës në Klinikën e Kardiologjisë, ku fillimisht është vendosur, ndërkaq pas dhënies së intervenimit ai e ka lëshuar Spitalin për ta vazhduar kurimin në spital privat.

“Me kërkesë të pacientit, ai e ka lëshuar Spitalin. Ne nuk mundemi ta ndalojmë nëse dikush do të shkojë”, thotë drejtori i Kardiologjisë, Bekim Pocesta.