Mllada e fortë, por Shkëndija beson në tjetër sukses

‘Kuqezinjtë’ të enjten do të kenë sfidën më të vështirë evropiane deri tani, pasi analizat tregojnë se Mllada Boleslav është më cilësore se rivalët paraprak Krakovia dhe Neftchi. Gjithsesi trajneri Akrapoviq dhe kapiteni Hasani para mediave janë shprehur optimist se ‘kuqezinjtë’ do të luftojnë për një tjetër rezultat historik.

Mllada e fortë, por Shkëndija beson në tjetër sukses

‘Kuqezinjtë’ të enjten do të kenë sfidën më të vështirë evropiane deri tani, pasi analizat tregojnë se Mllada Boleslav është më cilësore se rivalët paraprak Krakovia dhe Neftchi. Gjithsesi trajneri Akrapoviq dhe kapiteni Hasani para mediave janë shprehur optimist se ‘kuqezinjtë’ do të luftojnë për një tjetër rezultat historik.

VIDEO: https://youtu.be/g8soHpkntuQ
See more: http://bit.ly/29Zk0Rj