Në kopertinat e revistave më të mëdha botërore spikasin femrat jashtëzakonisht të bukura, e pa asnjë rrudhë në fytyrë, pavarësisht moshës së tyre.

Photoshopi është programi që i bën këto “mrekullira”. Modifikimi i fotove sot nuk bëhet vetëm nga revistat, por edhe nga njerëzit e thjeshtë dhe pa dyshim është një nga programet më të përdorura në botë.
Më poshtë keni disa foto mes yjeve të botës së modës para dhe pas photoshopit.

1479071406_1 1479071439_5 1479071464_9 1479071471_10 1479071484_12 1479071514_16