Një muri i gjatë deri në 70 metra gjendet afër një rrugice në Kaliforni, por ajo që bëjnë njerëzit kur kalojnë afër tij është paska qesharake dhe e quditshme.

Njerëzit që kalojnë andej ngjesin nga një çamçakëz pasi e kanë përtypur. Dhe pikërisht kjo gjë e ka bërë të famshëm këtë muri. Dhe tani thuajse çdo turist që viziton Kaliforninë nuk kalon pa e vënë një çamçakëz në të, pasiqë tani ai konsiderohet si vepër arti.

Më poshtë shihni disa fotografi të këtij muri interesant.