“Është e rëndësishme që vendi të fillojë të fokusohet në reformat, që do të jenë të nevojshme”, ka thënë sekretari i përgjishëm i NATO-s, dhe ka kërkuar nga të gjitha palët në Maqedoni që të vazhdojnë përpjekjet e tyre për avancimin e vendit drejt aspiratave euro atlantike.