Në burgrun e Idrizovës dje është dërguar për vuatje të dënimit prej 1 viti një grua e moshës 88 vjeçare nga qyteti i Manastirit.

Sipas burimeve të javores “Fokus” në pjesën e paraparë për femra në burg, femrat e burgosura kur e kanë parë 88 vjeçaren në gjendje të mjerrueshme janë shokuar.

Gjithnjë sipas “Fokus” ajo është dënuar pse ka “nxjer fall nga kafeja” dhe për këtë ka marrë para. Shqipmedia