Ministria për punë dhe politika sociale bën të ditur se sipas Ligjit për festa, më 8 dhjetor, pra nesër, është ditë jo pune për të gjithë qytetarët, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Kjo festë i kushtohet Shën Klimentit të Ohrit. Njiherit, kjo ministri ua uron qytetarëve këtë ditë feste.