Sonte në Alsat M, në kuadër të emisionit ‘200’ do të mbahet debati në nivel partishë me nënkryetarët e të gjitha subjekteve politike shqiptare, siç janë, Izet Mexhiti, nënkryetar i BDI, Bardhyl Dauti nënkyetar i PDSH, Zeqirija Ibrahimi nënkryetar nga Lëvizja “Besa”, Agon Ferati nënkryetar i Lëvizja për Reforma –PDSH, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 Gjatë emisionit, nënkryetarët unanimisht në qëndrimet rreth ndonjë koalicionimi të mundshëm me OBRM-PDUKM dhe Gruevskit, u shprehën kundër duke aluduar se bashkëpunimi me politikan të inkriminuar dhe që janë nën hetimet e Prokurorisë Speciale Publike nuk do të jetë i mundshëm. /Telegrafi/