Se sa është i rëndësishëm një sekondë për t’u shpëtuar një jetë, më së miri e tregon kjo video

Kamioni me mallra ishte duke kaluar në rrugë, nëpërmes hekurudhës, kur treni erdhi me shpejtësi dhe hodhi disa metra tutje pjesën e prapme të kamionit, duke e shkatërruar atë dhe gjithçka që kishte brenda.

Fatmirësisht, pjesa përpara e kamionit nuk u dëmtua, me ç’rast shoferi nuk pësoi asnjë lëndim, dhe duhet thënë që kishte pasur fat të madh.

Shikojeni videon dhe binduni. /Lajmi.net/