residenti i Shteteve të Bashkuara, Barack Obama, u bëri thirrje demokratëve të të gjitha përkatësive etnike të votojnë për Hillary Clintonin si presidente, duke thënë se fati i SHBA-së dhe i botës është në rrezik.

Obama tha se kundërshtari republikan i Clintonit, Donald Trump, është kërcënimin për të drejtat civile, të cilat janë arritur me vështirësi.

Obama i bëri këto komente në një tubim në Karolinën e Veriut.

Trump tha se Obama duhet të ndalojë së bëri fushatë për Clintonin dhe të përqendrohet në udhëheqjen e vendit.

Amerikanët do të zgjedhin presidentin e ri më 8 nëntor