Tifozët e kombëtarëve të Anglisë, respektivisht Rusisë, janë përleshur ashpër sot në Marsejë para ndeshjes në mes të kombëtarëve të tyre përkatëse në Grupin B të EURO 2016.
Ja foto dhe video nga përleshjet:

rojter1 rojter2 rojter kryesore