Prokurori Publik Gavril Bubevski gjatë konferencë deklaroi se berberi nga Velesi, Pançe Zhezhovski është vrarë për 500 euro borxh.

Ai këto para ia ka patur borxh Lupço Palevskit- Palço.

“Pançe ka patur borxh 500 euro ndaj njërit prej të dyshuarve dhe kështu është zgjedhur si viktimë që të merret makina dhe të kidnapohet vajza”, tha Bubevski, raporton SHENJA.

Trupi i Pançe Zhezhovski është gjetur në rrethinën e Velesit, ndërsa makina e tij është gjetur në rrethinën e Shkupit.