Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) dhe lideri i saj Menduh Thaçi  Atë Premten në malësinë e Tetovës vazhduan me programin e takimeve me strukturat e partisë. Takimi qendror u mbajt në fshatin Shipkovic.

Kreu i PDSH-së Menduh Thaçi në fjalimin e tij mes tjerash deklaroi se shqiptarët si asnjëherë më parë janë në një situatë shumë të vështirë ekonomike dhe politike, dhe për këtë fajësoi politikën e mbrapsht të BDI-së, të cilët të kapur në krim e korrupsion legjitimuan plaçkitjen e organizuar të parave të shqiptareve, duke i lënë ata pa asnjë perspektivë. Ai ka premtuar se do të garantojë aministi fiskale dhe shlyerje të borxheve të gjithë qytetarëve. 

image-0-02-05-6229c36e6210266c057c1d9fbdb6b46e90d79e475506aeacc776da1ccd579af1-vimage-0-02-05-fcc97528d31843ed1fc871bb46a95ed39c54ba399c08d5095f1f30bdf5302152-v
image-0-02-05-4e45d5a6db7fc12078f2f302dc3e3f02e164fe3c74c1dfec9712751441037060-v