Strukturat më të larta të PDSH-së, Sekretari Azem Sadiki bashkë me deputetë të partisë së tij ka zhvilluar takime intensive me banorët e rajonit të Tetovës  Ai në këto takime me kryesitë e degëve partiake ka biseduar për zhvillimet aktuale në vend, rolin e PDSH-së dhe kërkesat e parashtruara para faktorit ndërkombëtarë, dhe është diskutuar mobilizimi i radhëve në prag të zgjedhjeve të ardhshme. 

pdsh gllogje1pdsh odri uzurmisht