Në vazhdën aktiviteteve të shumta  Lëvizja për Reforma-PDSH merr përkrahje masovike ngado që shkon.

Sonte  LR-PDSH ishte  në bashkëbisedim me banorët  e Pallaticës në Komunën e Zhelinës, ku u prit në mënyrë madhështore nga përkrahvsit e shumtë të kësaj lëvizjeje 

 Në këtë takim ishte i pranishëm edhe Kryetari i LR-PDSH-së z Ziadin Sela  si dhe strukturat tjera udhëheqëse  të lëvizjes.. 

Poashtu sonte në Zhelinë  në praninë e anëtarëve dhe simpatizantëve të  shumtë të Lëvizjes  u bë  inaugurimi  i  zyrave të reja  si dhe  hapja  shtabit zgjedhor për Komunën e   Zhelinës/ fol.mk

pallaticezyra kryesorezyra1zyra