Vetëm pak më parë Tuna ka publikuar ne Facebook një status drejtuar Maqedonisë.

“Unë jam gati për të lindur dhe Maqedonia ende nuk ka një qeveri”-shkruan këngëtarja.

Me këtë postim ajo ironizon faktin që Maqedonia edhe pas shumë përpjekjesh nuk ka një qeveri të vetën por çdo ditë përballet me probleme nga më të ndryshmet.

Rikujtojmë se Tuna është me origjinë nga Shkupi dhe ka të drejtë që shqetësohet për këtë gjë, pasi Maqedonia është vendi i saj.

Image