Policia ka vendosur barrikada në semafora tek porta e Maqedonisë dhe nuk i lejon protestuesit të afrohen në parlament.

Ata protestat i filluan para Prokurorisë Speciale, të cilët i dhanë ekipit të Katica Janeva.

Para zyrës së Ivanovit, protestuesit kërkuan dorëheqjen e presidentit.

Deri tani protesta ka qenë paqësore.