Gjatë debatit të mbrëmshëm në TV Shenja ku i ftuar ishte Kryetari i LR PDSH-së Ziadin Sela, u diskutuan shumë ҫështje të hapura që kanë të bëjnë me mundësinë e bashkëpunimit opozitar. Ajo që u vërejt nga disa portale me saktë nga portali familjar i  Kimit  i afërt me  Lëvizjen  BESA e që   udhëhiqet nga  djali i Kim Mehmetit, që njëherit  është edhe anëtarë i kryesisë sv kësaj lëvizje,  gjatë gjithë debatit nxirte lajme tejet komprimituese për liderin e LR-PDSH Ziadin Sela. Për një kohë të shkurtë kishte katër lajme që apak nuk e preknin esencën e temës dhe nuk u morën me argumentet politike. Madje edhe batutat e Selës për “flokët” e tij e bënë lajm, ose tendenca e qëllimshme për të krahasuar me Menduh Thacin. Së paku nëse jo Ziadin Sela por lexuesit e këtij portali meritonin një lajmë të nxirej nga debati për ҫështjen e përdorimit të gjuhës, që ndërlidhet me shtetin binacional, ose për çështjen e buxhetit, ose për çështjen e atyre pak shqiptarëve që rreshtohen pas LSDM,

Mirpo siҫ duket ishin kordinuar mirë analistet dhe stafi i TV Shenjës me këtë ”telall” për ta goditur sëbashku Kreun e LR PDSH, dhe në pamundësi të nxjerin argumente për mosbashkëpunim, ata madje i bënë favor Ziadin Selës për tua sqaruar teleshikuesve dhe për ti bindur ato se kush është fajtori mos bashkëpunimit. Këtë pa dashje e argumentoj edhe ”papagalli”, i  djemve të Kimit që ditën të thërët në tryezën e bisedimeve ndërsa natën mundohet të të vrasë dhe të të nxijë me tituj kompromituese.  Shqiptarët presin bashkëpunim, ndërsa ju po mereni me frizurën e Ziadin Selës. Sidoqoftë Ziadin Sela me argumentet e tij, e fitoj debatin në Shenja ndërsa  me këtë juve  tendenciozve edhe njëherë ua zbuloui maskat, dhe qëllimin e  vërtetë të  ftesës së dërguar nga  BESA. Sa turp

14729302_10209438270346572_451610443611342818_n

© fol.mk