Prej sot rryma në Maqedoni do të llogaritet më çmim të lirë. Komisioni rregullatorë së bashku me përfaqësues të EVN-së, ministrisë së ekonomisë dhe kabinetit të zv.kryeministrit Angjushev duhet që të bëjnë ndryshimin e sistemit të tarifimit për shitjen e energjisë elektrike për amvisëritë.

Prej sot gjithashtu mund të laheni edhe ditën duke shfrytëzuar rrymën e lirë dhe mund t’i kallni bolerët për ujë të ngrohëtm mos ri pa u la.