Në ngjyrat e revolucionit laraman sonte e ka pësuar ura milionëshe e “Shkupi 2014” apo siç quhet ura e Lirisë.

Protestuesit pasi u mblodhen tek vendi i përhershëm në Prokurorinë Publike Speciale, ata gjatë rrugës në drejtim të Parlamentit, hodhën ngjyrë tek ura me ngjyrë ari dhe shkruajtën “Varfëria”

ura2ura3

.