Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdoğan zhvilloi një bisedë telefonike me Presidentin e Rusisë, Vladimir Putin, raporton Anadolu Agency (AA).

Putin, duke theksuar se qëndrojnë pranë qeverisë të zgjedhur në Turqi, ka shtuar se “për Erdoğanin, familjen e tij dhe për popullin turk dëshiroi që kjo qoftë e kaluar”.

Dy liderët gjatë bisedës janë dakorduar që në javën e parë të muajit gusht të takohen!