Shkenctarët në Amerikë kanë arritur ta prodhojnë një robot që do të ndihmojë shumë fëmijëve me aftësi të kufizuara. 

Ky robot mundëson që fëmijët të jenë pjesë aktive e shoqërisë në mënyra të ndryshme. Nga shtëpia apo kudoqoftë, roboti do ta bëjë pjesë të shoqërisë pronarin e tij.

Ky robot mundëson komunikimin në çfarëdo mënyrë me pjesën tjetër të shoqërisë. 

Roboti do të bëj fëmijën të zgjuar psiqikisht dhe më të fortë fizikisht, gjë e cila është konkluduar në rezultatet e para të testimit të tij./Indeksonline/

)