Në këtë intervistë për RTV Dukagjinin, ai ka folur për rastin e Kumanovës dhe kush e montoi atë sipas tij.

A mendon Ahmeti se Maqedonia rrezikohet nga ekstremizmi fetar dhe tifoz i kujt është: Shqipërisë, Kosovës apo Maqedonisë?