Zëdhënësi i LR-PDSH-së   Elmir Sejfullai , në një mënyrë krejt të veҫantë  ka zgjedhur të komunikojë më  qytetarët. Ai nëpërmjet një videoinҫizimi  ka filluar një mision personal , ku në shënjestër ka problemet me të cilat ballafaqohen qytetatarët në përditshmërinë e tyre, Poashtu ai ju bën thirje të gjithë qytetarëve , që të marrin guxim  dhe të shprehin hallet dhe brengat e tyre  në të gjitha vendbanimet ku jetojnë shqiptarët. Ai sot ka filluar nga obori i tij,  lagja e tij,  por nuk do të ndalet me kaq, prandaj “Ju inkurajojë edhe juve që të flisni  dhe të guxoni”… thotë  Elmiri në videon e tij që portali  fol.mk e sjell të plotë në vazhdim :

© fol.mk